úvod menu akce jídelníček galerie kontakt

Týdenní menu

Pondělí Pol.: Zeleninový vývar s vejcem / Fazolová
11.11.2019 I. Restovaná vepřová játra na cibulce, rýže, okurek
II. Brynzové halušky se slaninou
III. Uzené maso, česneková omáčka, kynuté knedlíky
IV. Pečené huso-kachní stehno, červené zelí, bramborové knedlíky
M.
     
Úterý Pol.: Vývar s drobením / Hokaido s krutony
12.11.2019 I. Smažený tresčí filet, bramborová kaše, salát
II. Pivovarský tokáň z kuřecích prsíček, chléb (kuřecí prsa na paprice s pivem a česnekem, sypané uzeným sýrem)
III. Hovězí roštěnka, rýže, salát
IV.
V.
     
Středa Pol.: Česneková s vejcem a krutony / Frankfurtská
13.11.2019 I. Valašská kotletka, brambory s cibulkou, salát (kotletka zapečená s klobásou a sýrem)
II. Kuřecí plněná kapsa, zeleninová rýže, okurek
III. Vepřové na žampionech, kynuté knedlíky
IV.
V.
     
Čtvrtek Pol.: Italská s rýží / Kapustová s klobásou
14.11.2019 I. Čevapčiči, vařené brambory,hořčice, cibule
II. Maso dvou barev, bramboráčky, obloha
III. Ďábelské špagety s parmazánem (mleté maso, paprika, chilli, cibulka, česnek, rajčata)
IV.
     
Pátek Pol.: Slepičí s masem a nudlemi / Hráškový krém s krutony
15.11.2019 I. Ovocné kynuté knedlíky s máslem a mákem
II. Ruská hovězí pečínka, kynuté knedlíky (svíčková omáčka s hříbky)
III. Smažený kuřecí řízek, bramborová kaše, salát
IV.

cyklisté vítáni

© Restaurace U Petra Vracov

Tvorba www - IZIC WebDesign