úvod menu akce jídelníček galerie kontakt

Týdenní menu

Pondělí Pol.: Kuřecí vývar s těstovinou / Pórková s vejcem a opečenou houskou
18.02.2019 I. Hrachová kaše s cibulkou a uzeným masem, okurek, chléb
II. Vepřová pečínka na paprice, těstoviny nebo knedlíky
III. Smažené žampiony, vařené brambory, tatarská omáčka
IV. Pikantní rizoto z kuřecího masa s rajčaty a zeleninou, sypané sýrem, salát
M.
     
Úterý Pol.: Drůbeží vývar s krupicovými nočky / Frankfurtská
19.02.2019 I. Pečená krůtí roláda s hříbkovou rýží a zeleninovým salátem
II. Zapečené lasagne s listovým špenátem, slaninou, smetanou a parmazánem
III. Hovězí dušené ve vlastní šťávě, zelenina na másle, vařené brambory
IV. Smažené žampiony, vařené brambory, tatarská omáčka
     
Středa Pol.: Zvěřinový vývar s masem a smaženým hráškem / Krkonošská zelňačka
20.02.2019 I. Zbojnický skřivan z hovězího masa plněný klobáskou a slaninou, kynuté knedlíky
II. Vepřenky s cibulí a horčicí, vařené brambory, salát
III. Kuřecí nudličky s kari omáčkou, zeleninová rýže
     
Čtvrtek Pol.: Zeleninový vývar s vejcem / Fazolová
21.02.2019 I. Zapečené brambory s uzeným masem a sýrem, okurkový salát
II. Vepřová játra na roštu s cibulkou, vařené brambory, tatarská omáčka
III. Pečená krkovička po selsku, špenát, bramborové knedlíky
     
Pátek Pol.: Kuřecí vývar s masem a nudlemi / Dršťková
22.02.2019 I. Kuřecí kůzlátka v pikantním kari těstíčku, bramborová kaše, salát
II. Šťavnatá pečínka na víně, karlovarské knedlíky
III. Zeleninový listový salát s grilovaným lososem s dresinkem a opečeným toustem

cyklisté vítáni

© Restaurace U Petra Vracov

Tvorba www - IZIC WebDesign