Pondělí |
Pol.: |
Česneková s opečeným chlebem |
22.02.2021 |
I. |
Halušky s brynzou, slaninou a opečenou klobásou |
|
II. |
Kuřecí kapsa se šunkou a sýrem, šťouchané brambory, salát |
|
III. |
Plněný paprikový lusk s rajskou omáčkou, kynuté knedlíky |
|
IV. |
Zeleninový salát se smaženými kuřecími nugetkami, dresink |
|
V. |
|
|
M. |
VÝDEJ OBĚDŮ OD 10.00 - 13.00 hod. |
|
|
|
Úterý |
Pol.: |
Hrachová s klobásou |
23.02.2021 |
I. |
Cikánská hovězí pečeně, rýže |
|
II. |
Zapečené těstoviny s uzeným masem a sýrem, salát |
|
III. |
Vepřenky s cibulí a hořčicí, opékané brambory, obloha |
|
IV. |
Plněný paprikový lusk s rajskou omáčkou, kynuté knedlíky |
|
V. |
|
|
M. |
VÝDEJ OBĚDŮ OD 10.00 - 13.00 hod. |
|
|
|
Středa |
Pol.: |
Gulášová |
24.02.2021 |
I. |
Zapečené palačinky s tvarohem a povidly, ovoce |
|
II. |
Smažené formanské dukáty, bramborová kaše, salát (panenka naložená v česnekovém láku smažená v trojobalu) |
|
III. |
1/2 grilovaného kuřete, okurek a zelný salát, chléb |
|
IV. |
Kuřecí prsíčka restovaná na žampionech, opékané špecle, salát |
|
V. |
|
|
M. |
VÝDEJ OBĚDŮ OD 10.00 - 13.00 hod. |
|
|
|
Čtvrtek |
Pol.: |
Krkonošská zelná |
25.02.2021 |
I. |
Vepřový plátek zapečený podle moravského sklepmistra, bramborové krokety (kýta, česnek, fenykl, eidam, červené víno, kečup) |
|
II. |
Uzené maso s křenovou omáčkou, kynuté knedlíky |
|
III. |
Bulharská sarma (plněný zelný list sekaným masem zapečený na cibuli s bramborami a smetanou) |
|
IV. |
Pečené kuřecí stehno se slaninou, bramborová kaše, salát |
|
V. |
|
|
M. |
VÝDEJ OBĚDŮ OD 10.00 - 13.00 hod. |
|
|
|
Pátek |
Pol.: |
Fazolová zasmažená |
26.02.2021 |
I. |
Šumajstr s domácími škvarky a opečenou klobásou |
|
II. |
Kuřecí steak s vejcem a dušenými fazolkami na česneku, hranolky |
|
III. |
Vepřové maso na pepři, rýže, okurek |
|
IV. |
|
|
V. |
|
|
M. |
VÝDEJ OBĚDŮ OD 10.00 - 13.00 hod. |